De Nomadische Reis van de Ziel

WAT IS DE NOMADISCHE REIS VAN DE ZIEL? 

Tijdens de Nomadische reis van de ziel gaan wij door jouw innerlijke huis waarbij iedere ruimte in het huis één van de vier natuurlijke elementen symboliseert (water, aarde, lucht en vuur).

Wij beginnen onze reis in de donkere
kelder, de plek waar al je schaduwen en pijnpunten zich bevinden. Samen halen we deze één voor één naar boven en kijken we in welke kamer kunnen we deze het beste behandelen. Is het een emotionele kwestie? Dan gaan we naar de badkamer, het water element. Moet er meer passie ingeblazen worden? Dan gaan we in de woonkamer zitten met het vuur element. Wil je meer weten over de kracht van gedachten? Stappen we naar het balkon, de lucht element. Wil je meer balans vinden en met twee benen op de grond staan? Laten we iets in de tuin gaan planten, het aarde element.
Alle vier natuurlijke elementen zijn verbonden met elkaar. Het één kan niet zonder het ander bestaan. En zo gaan we al jouw
pijnpunten met alle vier elementen behandelen totdat je het gevoel hebt dat je naar de zolder kunt. In de zolder mogen al jouw schaduwen weer in het licht staan.

De Nomadische reis van de ziel is voor ieder anders. Jouw schaduwen zijn uniek en zijn van jou! Ieder coaching traject is daarom ook heel anders. Er kunnen verschillende dingen aan bod komen, o.a.: 

  • relatieproblemen; 

  • Zelfliefde;

  • Financiële kwesties;

  • Emotionele trauma's;

  • Loslaten;

  • Balans vinden;

BASIS COACHINGSTRAJECT: VIJF SESSIES

1. Kennismakingsgesprek - tijdens het eerste gesprek bespreken we de
reden waarom je bij mij bent gekomen. We kijken samen wat ik voor jou kan betekenen en volg je een kort psychologische test om het verschil te realiseren tussen je bewust en je onderbewust.


2. Bij de tweede sessie gaan we gebruik maken van tarot- en orakelkaarten. Ik heb een grote samenstelling aan kaarten die we hiervoor kunnen gebruiken. Deze reading is bedoeld om in je onderbewust te graven en te kijken waar je nu in het leven staat en wat zijn de schaduwen die op dit moment in je leven een rol hebben. 

3. Tijdens de derde sessie gaan we een reis maken in je  innerlijke  koninkrijk. (vision quest of visioen tocht). Hiervoor gebruik ik mijn kennis als MMVV (Moderne medicijnvuurvrouw).

4. Bij de vierde sessie duiken we dieper in en zoeken we de juiste inzichten die je wellicht nodig hebt om verder te kunnen. Na deze sessie ontvang je
ook opdrachten die je thuis moet gaan uitvoeren.


5. De vijfde sessie is tevens de laatste in de basis coaching traject. Aan de
hand van alle informatie en inzichten die we hebben gekregen in de vorige sessies en de
opdrachten die je thuis hebt ontvangen kun je nu verder reizen.

Wens je na deze vijf basis sessies verder te gaan? Dit kan natuurlijk ook. We kunnen tijdens de basiscoaching bespreken wat je wilt en een aangepaste traject voor jou samenstellen.

KLAAR OM TE BEGINNEN AAN JOUW NOMADISCHE REIS?

Je kunt je aanmelden via de inschrijfpagina

Wil je op de hoogte blijven? 
Limor Smits Coaching gebruikt een Whatsapp groep om nieuwsbrieven en korte updates te sturen. Wil je lid worden van deze groep? Vul hieronder je gegevens of klik HIER om je aan te melden

CONTACT INFORMATIE
 

Limor Smits Coaching

't Goor 1 
7071 PC Ulft

info@limorsmits.com
 

KvK nr. 73617652 
BTW nr. NL002424226B55 

© 2018 Limor Smits Coaching

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn