Wie ben ik?

Als Schaduw Coach en Spirituele Mentor richt ik me op vrouwen (en gevoelige mannen) die met diepe levensvragen zitten of door een crisis gaan in hun leven.

Door samen naar de schaduwen (pijnpunten, trauma's, overtuigingen en patronen) te kijken en er bewust van te worden help ik je om dit allemaal te verwerken, veranderen, plaats te geven en je eigen innerlijke kracht te vinden.


Hiervoor heb ik 'De Nomadische Reis Van De Ziel" ontwikkeld. Deze reis gaat door je innerlijke koninkrijk verdeelt in kamers, waarbij we van tevoren samen bepalen in welke volgorde we welke kamer gaan bezoeken.
 

Ik bied je een veilige plek om je 'naakte ziel' te ontmoeten, jezelf te bekijken vanuit de ogen van puurheid, zonder bevlekt te zijn door de omgeving en leefomstandigheden.

Ik geef je kwasten en verf zodat jij je leven van schaduw naar kleur kan schilderen. Je keert terug naar de kern van je ziel, maakt verbinding met je emotionele wereld, leert luisteren en vertrouwen op je eigen intuïtie. Je maakt verbinding met je verborgen oer-kennis en bevrijd je jouw ontembare ziel.

Maar hoe is het allemaal begonnen?

Als kind al wist ik dat ik de gaven van
helderwetendheid en heldervoelendheid heb en
bewoog ik me tussen schaduw en licht.

Misschien is de basis daarvoor al gelegd tijdens
het moment dat ik geboren werd, de ‘Twilight’, het
moment dat schaduw en licht in balans zijn
met elkaar.

Al had ik mijn gaven, toch had ik moeite om mijn
plek in de maatschappij te vinden. Ik was
hooggevoelig, verlegen en werd erg onzeker
door de nuchtere reacties uit mijn omgeving. 

Als kind was dit best traumatisch en daarom
heb ik zo hard mogelijk geprobeerd om mijn
gaven te onderdrukken en te negeren.

Toen ik zes jaar oud was heb ik de eerste boodschap van mijn spirituele team via een droom gekregen. Ik droomde dat ik omringd werd door luchtbelletjes met daarin getallen.

Het waren de getallen 12, 16, 21, 30, 38, 42, 45 en 64. Ik wist toen niet wat dit allemaal betekende maar had sterk het gevoel dat het bepaalde leeftijden betrof. Deze droom kwam vaker terug en stopte toen ik 12 jaar oud werd.

Ik besteedde er niet veel aandacht aan en probeerde een gewone jeugd te ervaren, zo gewoon mogelijk als het kon.

Net voordat ik 16 werd kreeg ik van mijn tante een uitnodiging om met haar op vakantie te gaan naar Griekenland. Wat ik toen niet wist was dat ik daar een ontmoeting zou krijgen met iemand die mijn eerste 'gids' op aarde zou zijn in de spirituele wereld.


Ik zat aan de bar van het hotel, naast mij zat een oudere man. Hij begon ineens tegen mij te praten en vertelde mij dat hij een Indiaanse sjamaan was en dat hij de gave van helderziend had.

Ik luisterde maar half en puur uit beleefdheid, het interesseerde mij niet echt. Toch ging deze man door en vertelde mij dat ik mijn gaven niet moet negeren en dat ik mezelf moest voorbereiden op een groot emotioneel verdriet.

Ook moest ik troost zoeken in het feit dat dit emotioneel verdriet ook mijn bescherming zou zijn.

Ik wuifde hem weg als een 'oude domme zak' en ging verder met mijn leven.


Het was maar paar maanden later dat ik daar spijt van kreeg. Binnen drie maanden ben ik mijn twee beste vrienden Barry en Amit verloren. Amit is zelfs in mijn armen gestorven.

Dit enorme verlies en het verdriet dat volgde, hebben mij volledig uit balans gehaald en was ik de weg kwijtgeraakt. Ieder vorm van emotie heb ik geblokkeerd en kwam ik voor het eerst in de leegte te zitten.

Kort daarna heb ik een bijna doodervaring gehad en het was juist Amit die mij heeft "gered". 

De woorden van de oude man uit Griekenland kwamen ineens hard binnen. 

Hierna zijn mijn kanalen weer geopend en begon ik weer boodschappen te ontvangen van mijn spirituele team. Ook mijn droom kwam weer terug en steeds vaker kreeg ik het gevoel dat een levensverandering gebeurtenis op mij wachtte als ik de leeftijd van 21 zal bereiken.

Uiteraard gebeurde dat.

Toen ik 20 werd heb ik mijn toenmalige Nederlandse partner leren kennen en met de leeftijd van 21 heb ik besloten om mijn hart en de liefde te volgen en ben ik naar Nederland verhuisd.

 

Ik was 29 toen we uit elkaar gingen en op de leeftijd van 30 begon ik een nieuwe relatie.

In het jaar dat ik 38 werd heb ik mijn Twin Flame ontmoet, een ontmoeting die mij uit de schaduwen heeft getrokken en niet alleen mijn leven, maar mijn hele wezen heeft veranderd.


Mijn stabiele, stevige innerlijke wereld werd geschud en ik belandde weer in de leegte. Ik raakte mezelf volledig kwijt en liep niet meer op de rand van schaduw en licht, ik werd door de donkere schaduwen volledig geconsumeerd.

Ik had een existentiële crisis (ook wel eens “the dark night of the soul genoemd) en kon geen licht punt vinden.

Omdat ik geen andere keuze had vielen al mijn muren af en konden nieuwe mensen in mijn wereld binnen stappen om mij te helpen veilig te voelen. 

Ze boden mij een vang net waardoor ik met alle rust mijn leegte kon verkennen. Daar, in mijn leegte heb ik het sterven van de ziel beleefd en mocht ik van de geboorte ervan genieten. De leegte werd mijn huis, de plek waar ik geen angsten heb en waar ik me het meest veilig voel.

Ik heb mijn existentiële crisis overleefd en kwam sterker dan ooit tevoren weer terug. Ik maakte verbinding met de kern van wie ik ben, heb geleerd om onvoorwaardelijk van mezelf te houden en mezelf te accepteren, inclusief al mijn schaduwkanten.

En nu ben ik hier
 

De leegte maakt nu een onmisbaar deel van mijn innerlijke wereld en het is mijn veilige plek waar ik graag naartoe ga om innerlijk rust te vinden. Daar in de leegte heb ik al mijn trauma’s van vroeger kunnen verwerken, al mijn wonden genezen en al mijn pijnpunten omhelzen.

Mijn ontembare ziel werd in de leegte herboren!

Nu ben ik een schaduw coach en help ik anderen met hun eigen schaduwen/leegte. Ik heb de 'Nomadische reis van de ziel' ontwikkeld als metafoor voor de reis die mijn eigen ziel heeft gehad. Een reis die ook jij kan volgen. 


Mijn wens is iedere vrouw helpen haar eigen ontembare ziel te bevrijden en het leven te leiden zoals zij dat wilt. Mijn doel is je te leren dat de schaduw net zo nodig en welkom is als het licht.

Door de Noamdische reis van de ziel te volgen leer je naast je pijnpunten te leven.
Je onderdrukt deze niet meer naar je onderbewustzijn maar leert ze accepteren en omarmen als een deel van je wezen.

Door de schaduwkanten te accepteren en ermee bewust mee te leven verwerk je deze pijn en loop je nooit meer risico dat het ineens opduikt op een ongewenst moment, het is er immers altijd.

Het verschil is, de pijn beheerst je leven niet meer en bepaal niet je denk- en werkpatronen. Je word de baas over je angsten en pijnen. Je leert jezelf volledig te accepteren, zoals je bent, met alle goede en minder goede kanten. Je leert je pijnpunten om te zetten tot een springplank die je helpt om nog hoger te komen in je eigen ontwikkeling.

In mijn praktijk gebruik ik naast wetenschappelijke methodes en psychologische testen ook filosofische gesprekken en spirituele gereedschap zoals numerologie en kaarten. Dit biedt veel ruimte voor zeer diepe inzichten die jou helpen om verder te ontwikkelen.

Ben je er klaar voor om op reis te gaan? Ik ga graag met je mee in de zoektocht naar jouw ontembare ziel.


Veel liefs, Limor 

Wil je op de hoogte blijven? 
Limor Smits Coaching gebruikt een Whatsapp groep om nieuwsbrieven en korte updates te sturen. Wil je lid worden van deze groep? Vul hieronder je gegevens of klik HIER om je aan te melden

CONTACT INFORMATIE
 

Limor Smits Coaching

't Goor 1 
7071 PC Ulft

info@limorsmits.com
 

KvK nr. 73617652 
BTW nr. NL002424226B55 

© 2018 Limor Smits Coaching

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn