Allerlei soorten medicijnvrouw


Copyright: Earth Warriors Oracle door Alana Fairchild

Medicijnvrouwen hadden verschillende rollen en bezaten diverse vaardigheden.


Hieronder is een lijst van de verschillende soorten medicijnvrouwen:


Copyright: Angels and Ancestors Oracle door Kyle Gray

De "Ziener" (medium)

Intuïtief / Empath


De ziener ziet door dimensies, tijd en ruimte heen. Het vermogen om een ​​Ziener te zijn ligt ten grondslag aan vele andere Medicijnvrouwencapaciteiten, in het bijzonder die van het Orakel en de Sjamaan.


Haar uitgebreide vermogen tot 'zicht' stelt haar in staat door het multidimensionale weefsel van het bestaan ​​te turen en penetreren.


Ze ziet het uitgebreide energieveld en de multidimensionale realiteit van het leven. Haar hypergevoelige systeem voelt de emoties en energetische toestanden van de mensen om haar heen. Ze kan ervoor kiezen om op een subtiel energetisch niveau te werken als een genezer of om te communiceren om anderen te helpen de grotere patronen en energieën te zien die in hun leven werken.

Copyright: Angels and Ancestors Oracle door Kyle Gray

De "Orakel"

(profeet en waarheidsverteller)

Heilige Clown


Het orakel ziet en verteld de waarheid vanuit een hoog, multidimensionaal gezichtspunt. Ze dient als een gids voor anderen in hun zoektocht naar zielwaarheid en gerichte actie.


Het Orakel in de oudheid had een krachtige plaats in de samenleving als gids en moreel kompas voor koningen en heersende families - net zoals de dwaas of heilige clown vaak het enige lid van het hof van de koning was die toestemming had om onflatteuze waarheden te vertellen.


Haar gaven en vermogen als ziener werd gecombineerd met een krachtige stem die onbevreesd sprak over de schaduw (duistere en donkere) kant van het leven en het licht (pure).


Ze probeerde de onevenwichtigheid en onrechtvaardigheid in de wereld te corrigeren door elk gedrag aan te vechten dat afwijkt van pure en gerichte intentie.

Copyright: Angels and Ancestors Oracle door Kyle Gray

De "sjamaan" (zielgenezer) Schaduwwerker


Deze medicijnvrouw hield de gaven van de ziener vast, maar werd ondersteund en geholpen door haar innerlijke kennis en haar dierlijke en plantaardige gidsen.


Ze reisde tussen de sluier van het zichtbare en onzichtbare dimensies en onthulde de zielgeheimen mysterie van haar bezoekers. Ze was in staat om alle wonden, schaduwen en trauma’s helen en te genezen.


Ze heeft geleefd en begreep de krachtige Heldenreis door leven en dood die gemaakt moest worden om ons te laten groeien en genezen.


Ze werkt door het fysieke lichaam, emoties en subtiele energieën om volledig genezing te bevorderen en te ondersteunen.


Haar helende werk is gefundeerd en echt, wat leidt tot krachtige transformatie.

Copyright: Angels and Ancestors Oracle door Kyle Gray

De 'priesteres' (cirkelhouder)

Ritueelist


De priesteres is een houder van rituele en ceremoniële ruimte voor vrouwen om samen te komen in een cirkel om te genezen en helpt ze hun eigen heilige vrouwelijke macht en autoriteit te belichamen.


Ze is diep verbonden met haar baarmoeder en seksuele kracht en helpt zowel mannen als vrouwen bij het belichamen van goddelijke liefde.


Ze herinnert ons allemaal aan onze kracht en spirituele verbinding en ondersteunt spirituele verplichtingen door middel van kunst, dans, rituelen en zang.

Copyright: Angels and Ancestors Oracle door Kyle Gray

De "Natuurheks" Aarde medicijnhouder


De Natuurheks sluit intuïtief aan en verbindt zich via haar voorouderlijke kennis met de helende kracht van planten, medicinale kruiden, plantenextracten, kristallen en andere elementen van de natuur.


Via haar werk brengt ze evenwicht en gezondheid terug naar het menselijk lichaam en de geest, door de diepe helende energieën die door Moeder Aarde worden verschaft.


Haar vak is weten hoe ze de mensen om haar heen kan ondersteunen. Ze bezit fijne en ingewikkelde kennis die ze precies toepast in de genezing van specifieke aandoeningen en fysieke ziektes, evenals psychologische en energetische onevenwichtigheden corrigeren.


Ze mag zichzelf een imker, kruidkundige of vroedvrouw noemen, maar zij is een natuurheks.

In mijn praktijk draag ik de rol van De "sjamaan" (zielgenezer en schaduwwerker) en werk ik veel met Totem- en Krachtdieren, Spirit Animals en Familiars.

Lees tip:


Wie en wat is de Medicijnvrouw

Over de auteur


Limor Smits is een alternatieve life coach, schaduwcoach, spirituele mentor, inspirator en motivator.

In haar praktijk biedt ze zowel privé sessies als workshops in groepsverband.


Tevens organiseert ze maandelijks vuurvrouwencirkels en geeft ze diverse inspirerende en motiverende lezingen waarbij ze verhalen uit haar persoonlijke leven deelt en haar eigen ervaringen deelt.

92 views0 comments

Recent Posts

See All