Basis uitleg NumerologieWat is numerologie?

Numerologie is een hulpmiddel dat gebruikt kan worden om ons eigen wezen te onderzoeken en om ons hoogste potentieel op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele vlak te verlichten. Numerologie geeft diepgaand inzichten in onze persoonlijkheid, dromen, potentiële bestemming, natuurlijke talenten en nog veel meer.

Cijfers bestaan ​​al sinds het begin van de tijd en dateren zelf nog vóór alle alfabetten. Er zijn zelfs bewijzen gevonden dat numerologie al 13.000 jaar geleden in Oud Egypte werd beoefend.

De numerologische betekenis van de getallen van jouw geboortedatum en naam kan een diepgaand inzicht bieden in jouw persoonlijkheid, jouw verwachtingen, dromen, bestemming en nog veel meer.

Kort gezegd: waar astrologie de taal van de sterren is, vormt numerologie de taal van het Universum.


Hoe werkt numerologie? De basis

Het idee achter numerologie is dat elk getal zijn eigen vibratie en trilling heeft. Je leven worden beïnvloed door de trillingen en energetische vibraties van de getallen van jouw geboortedatum en geboortenaam. Door de numerologische betekenis hiervan te begrijpen kan men vaak verbazingwekkende inzichten over zichzelf of een ander verkrijgen.

Getallen kunnen fasen vertegenwoordigen in het ontvouwen van elk proces en kunnen worden afgestemd op planeten, dagen, kleuren, letters van het alfabet, kwaliteiten, karaktertypen en Tarot-afbeeldingen.


Numerologie brengt inzicht, wijsheid en het vermogen om onszelf en anderen beter te begrijpen

In mijn volgende blogartikelen van deze serie zal ik verdere uitleg geven over numerologie en hoe je deze in het dagelijks leven kan toepassen.Wil je op de hoogte blijven van volgende publicaties? Word lid van de Whatsapp groep en ontvang mijn nieuwsbrief direct op je telefoon Scan de QR Code of klik op het plaatje


Over de auteur

Limor Smits is een alternatieve psycholoog, schaduwcoach, spirituele mentor, inspirator en motivator.

In haar praktijk biedt ze zowel privé sessies als workshops in groepsverband.


Tevens organiseert ze maandelijks vuurvrouwencirkels en geeft ze diverse inspirerende en motiverende lezingen waarbij ze verhalen uit haar persoonlijke leven deelt en haar eigen ervaringen deelt.

27 keer bekeken
Wil je op de hoogte blijven? 
Limor Smits Coaching gebruikt een Whatsapp groep om nieuwsbrieven en korte updates te sturen. Wil je lid worden van deze groep? Vul hieronder je gegevens of klik HIER om je aan te melden

CONTACT INFORMATIE
 

Limor Smits Coaching

't Goor 1 
7071 PC Ulft

info@limorsmits.com
 

KvK nr. 73617652 
BTW nr. NL002424226B55 

© 2018 Limor Smits Coaching

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn