Dierfamiliar - niet alleen voor heksen


Een andere verbinding met een dierengeest is de vertrouwdedier, ook wel bekendedier genoemd of dierfamiliar. Familiars zijn medereizigers op dit aardse vlak. Niets meer. Niets minder.


In tegenstelling tot andere soorten dierengidsen, is dit meestal een levend wezen die samenwerken met een menselijke tegenhanger. De band tussen jou en je bekendedier is vaak erg diep en gebaseerd op respect.


Niet iedereen heeft een dierfamiliar omdat niet iedereen heeft het nodig. Meestal komt een dierfamiliar onverwachts je leven binnen, bijvoorbeeld een zwerfkat die blijft terugkomen of een vogel die steeds weer op je raam staat te zingen, maar soms kies je ook je dierfamiliar zelf, bijvoorbeeld wanneer je een pup of een konijn gaat kopen.

Lees tip:


Uitleg Totemdieren

Uitleg Spirit animals

Uitleg Krachtdieren

Over de auteur

Limor Smits is een alternatieve psycholoog, schaduwcoach, spirituele mentor, inspirator en motivator.


In haar praktijk biedt ze zowel privé sessies als workshops in groepsverband.

Tevens organiseert ze maandelijks vuurvrouwencirkels en geeft ze diverse inspirerende en motiverende lezingen waarbij ze verhalen uit haar persoonlijke leven deelt en haar eigen ervaringen deelt.

21 keer bekeken
Wil je op de hoogte blijven? 
Limor Smits Coaching gebruikt een Whatsapp groep om nieuwsbrieven en korte updates te sturen. Wil je lid worden van deze groep? Vul hieronder je gegevens of klik HIER om je aan te melden

CONTACT INFORMATIE
 

Limor Smits Coaching

't Goor 1 
7071 PC Ulft

info@limorsmits.com
 

KvK nr. 73617652 
BTW nr. NL002424226B55 

© 2018 Limor Smits Coaching

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn