Lezing op 25 oktober 2019: Mijn verhaal

Waarom wil ik mijn verhaal vertellen? Omdat ik als vuurvlammetje geboren ben.


Mijn sterrenbeeld is Ram, het vuurteken. Als vuurvlammetje ben ik wel eens gevaarlijk instabiel geweest, waardoor ik op een gegeven moment zelfs bang werd voor mijn eigen vuur. Gelukkig is mijn vlammetje niet helemaal gedoofd en durf ik inmiddels zelfs weer mijn vlam te gebruiken om anderen te helpen.


In mijn pubertijd en later ging mijn vuur alle kanten op. Ik was niet erg mee bezig en dus ook niet heel erg van bewust. Het was gewoon een deel van mij waar ik niet al te veel aandacht aan ging besteden. En zo ging ik door het leven, ontembaar als vuur kan zijn.


Tot het moment kwam dat mijn vuur mij bijna ging verbranden. Heel confronterend om ineens te beseffen hoeveel kracht je in je hebt, kracht die je nooit echt bewust van was en waar je niet bij stil stond.. totdat die vernielende kracht tegen jezelf keert.


Hoe krijg je nu dat vuur onder controle? Ineens besef je dat je sterkste kant ook je zwakste kant is. Ik kan het vuur niet dimmen, niet alleen. Ik heb hulp nodig. Het duurde even voordat ik wist wat ik nodig had, maar langzamerhand besefte ik dat ik balans kon vinden door me te omringen met de vier elementen.


Ik heb me omringd met mensen van alle vier elementen. De nuchtere aardemens heeft mij geholpen om het vuur kleiner te maken, de liefdevolle watervrouw heeft me geholpen om de grote brand uit te zetten en de passievolle vuurman heeft ervoor gezorgd dat mijn vuur aan blijft, dat het niet helemaal uitdooft.


En ineens kwam zij in mijn leven... een luchtvrouw. Oh oh, wat nu? Ze probeerde mij te motiveren om mijn kracht weer te vinden. Om mijn vuur weer aan te zetten.


"Nee, dat kan niet. Ik ben bang.. wat als het weer gaat vlammen?", Langzaam, zachtjes, met veel liefde en geduld blies ze weer lucht in mijn vuur. Kleine stapjes, beetje bij beetje.


Ik heb ze allemaal in mijn leven, en ze zijn mijn veiligheidsnet. Ze helpen mij iedere dag te herinneren dat ik mijn vlam stabiel kan houden. Vanuit de as ben ik herboren als een echte vuurvrouw.


Als het mij gelukt is, lukt het jou ook. En daarom wil ik graag mijn verhaal met je delen. Daarom organiseer ik de lezing: Mijn Verhaal waarin ik dit allemaal (en meer) kan vertellen. Waarin ik je tips kan geven en uit mijn eigen ervaring met je kan delen hoe ook jij jouw vuur kan aanzetten. Meer informatie en aanmelden kan via: https://www.limorsmits.com/mijn-verhaal

Over de auteur

Limor Smits is een alternatieve psycholoog, schaduwcoach, spirituele mentor, inspirator en motivator.


In haar praktijk biedt ze zowel privé sessies als workshops in groepsverband.


Tevens organiseert ze maandelijks vuurvrouwencirkels en geeft ze diverse inspirerende en motiverende lezingen waarbij ze verhalen uit haar persoonlijke leven deelt en haar eigen ervaringen deelt.

33 keer bekeken
Wil je op de hoogte blijven? 
Limor Smits Coaching gebruikt een Whatsapp groep om nieuwsbrieven en korte updates te sturen. Wil je lid worden van deze groep? Vul hieronder je gegevens of klik HIER om je aan te melden

CONTACT INFORMATIE
 

Limor Smits Coaching

't Goor 1 
7071 PC Ulft

info@limorsmits.com
 

KvK nr. 73617652 
BTW nr. NL002424226B55 

© 2018 Limor Smits Coaching

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn