Nieuwe Maan in Waterman


Waar de periode van de Volle Maan roept men om terug te keren naar binnen, staat de periode van de Nieuwe Maan symbool voor een nieuwe start. Het is het begin van een nieuwe Maan cyclus. Waar je ook mee worstelt op dit moment, een oplossing komt eraan. Het is nu tijd om het verleden achter te laten, je wensen hardop uit te spreken en je dromen te manifesteren.

De Nieuwe Maan van januari staat onder het teken van de Wolf Maan

Queen of the Moon orakelkaarten

Een oude en wijze Cherokee praat met zijn kleinzoon over het leven. De jonge jongen vraagt ​​zijn grootvader: "Er wordt gezegd, grootvader, dat iedereen twee wolven in zich heeft. De eerste wolf geeft duisternis, wanhoop, haat, jaloezie en verdriet. De tweede wolf geeft licht en hoop, behulpzaamheid en vriendelijkheid. Maar grootvader, ik voel ze vechten in mij. Wat kan ik er aan doen?"

‘Mijn lieve kleinkind, deze twee wolven vechten altijd, en dat doen ze in elke persoon. Je bent niet anders", zei de grootvader.

"Maar", zei de jongen, "Grootvader, welke wolf zal winnen?"

En de grootvader antwoordt: "De ene die je voedt". Wees voorzichtig met wat je jezelf voedt. Benadruk je alleen de schaduwen in het leven, zul je deze verder manifesteren. Geef je meer aandacht aan het licht, zul je meer overvloed verkrijgen. Laat oude patronen je leven niet dicteren. Net als de Maan, ons leven is een cyclus. Er zijn periodes waar het iets minder goed gaat en andere periodes dat we de hemel kunnen bereiken. Maar als je genoeg zelfvertrouwen hebt opgebouwd kun je er zeker van zijn dat de cyclus snel zal veranderen, de schaduw zal verdwijnen en het licht zal doorbreken.


De Nieuwe Maan van januari in het dierenriemteken van Waterman

De Maan Orakelkaarten

Waterman is het teken van uitvinding en draait volledig om vooruitgang, technologie en de mensheid. De Waterman komt met de boodschap: "niet terugkijken en vooruit gaan!".

De Nieuwe Maan in Waterman is de beste tijd om magie te combineren met wetenschap, vrijheid, creatieve expressie, probleemoplossing, buitenzintuiglijke vermogens en vriendschappen. Het is tijd om slechte gewoonten of ongezonde verslavingen te doorbreken. Verandering komt er aan. Of je de verandering krijgt die je wilt, hangt zowel af van jouw vertrouwen in je kracht om dit te manifesteren en in je afhankelijkheid van anderen.

De Waterman is verbonden aan het lucht element. Dit betekent dat het nu tijd is om meer vanuit je logica en gedachten te handelen en de emotiewereld op laag pitje te zetten.


Vraag jezelf af: op welke gebied heb jij meer vrijheid nodig? Volg vervolgens je eigen weg.

Kijk ook naar de getrokken kaarten en de reading voor de periode van de Nieuwe Maan van januari. Je kunt de reading hier downloaden

Over de auteur

Limor Smits is een alternatieve psycholoog, schaduwcoach, spirituele mentor, inspirator en motivator.

In haar praktijk biedt ze zowel privé sessies als workshops in groepsverband.


Tevens organiseert ze maandelijks vuurvrouwencirkels en geeft ze diverse inspirerende en motiverende lezingen waarbij ze verhalen uit haar persoonlijke leven deelt en haar eigen ervaringen deelt.

12 keer bekeken
Wil je op de hoogte blijven? 
Limor Smits Coaching gebruikt een Whatsapp groep om nieuwsbrieven en korte updates te sturen. Wil je lid worden van deze groep? Vul hieronder je gegevens of klik HIER om je aan te melden

CONTACT INFORMATIE
 

Limor Smits Coaching

't Goor 1 
7071 PC Ulft

info@limorsmits.com
 

KvK nr. 73617652 
BTW nr. NL002424226B55 

© 2018 Limor Smits Coaching

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn