Uitleg: Spirit animal


Spirit Animals worden meestal geassocieerd met traditionele en moderne westerse sjamanistische praktijken. Tijdens inwijdingen of sjamanistische reizen, zou de sjamaan een of meerdere dieren vinden waaraan zij of een andere persoon is gekoppeld. Traditioneel wordt het Spirit Animal gebruikt voor begeleiding.


Spirit Animal wordt gekenmerkt als een leraar of boodschapper die in de vorm van een dier komt en een persoonlijke relatie heeft met een individu. Het dier komt je haar 'medicijn' geven in de vorm van begeleiding, lessen, bescherming, macht of wijsheid.


Spirit Animals worden verdeeld in vier types met ieder haar eigen taak. Hierover kun je in mijn blogartikel Vier soorten Spirit animals meer lezen.

Ook interessant:


Uitleg: Totemdieren Uitleg: Krachtdieren Uitleg: Dierfamiliars

Over de auteur

Limor Smits is een alternatieve psycholoog, schaduwcoach, spirituele mentor, inspirator en motivator.


In haar praktijk biedt ze zowel privé sessies als workshops in groepsverband.

Tevens organiseert ze maandelijks vuurvrouwencirkels en geeft ze diverse inspirerende en motiverende lezingen waarbij ze verhalen uit haar persoonlijke leven deelt en haar eigen ervaringen deelt.


42 keer bekeken
Wil je op de hoogte blijven? 
Limor Smits Coaching gebruikt een Whatsapp groep om nieuwsbrieven en korte updates te sturen. Wil je lid worden van deze groep? Vul hieronder je gegevens of klik HIER om je aan te melden

CONTACT INFORMATIE
 

Limor Smits Coaching

't Goor 1 
7071 PC Ulft

info@limorsmits.com
 

KvK nr. 73617652 
BTW nr. NL002424226B55 

© 2018 Limor Smits Coaching

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn