Vier soorten Spirit Animals


Spirit Animals worden meestal geassocieerd met traditionele en moderne westerse sjamanistische praktijken. Tijdens inwijdingen of sjamanistische reizen, zou de sjamaan een of meerdere dieren vinden waaraan zij of een andere persoon is gekoppeld. Traditioneel wordt het Spirit Animal gebruikt voor begeleiding.


Spirit Animal wordt gekenmerkt als een leraar of boodschapper die in de vorm van een dier komt en een persoonlijke relatie heeft met een individu. Het dier komt je haar 'medicijn' geven in de vorm van begeleiding, lessen, bescherming, macht of wijsheid. Spirit Animals worden verdeeld in vier types met ieder haar eigen taak.


De boodschapper komt snel in je leven en gaat oog meteen weer weg zodra de boodschap werd begrepen. Het brengt vaak een zelfgroeiende, spirituele boodschap of een waarschuwing voor bepaalde situaties en toekomstige gevaren. Het zal in de meeste gevallen een zeer ongebruikelijke ervaring zijn, waardoor het op dat moment zeer krachtig en zeer onpartijdig zal voelen.


Om je te beschermen kan de boodschapper soms een vertraging veroorzaken in je leven om er zeker van te zijn dat je niet op een bepaald tijd op een bepaalde plek bent, zodat je de nadere gevaar kunt ontwijken. Deze Spirit animal doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft van het toekomstige gevaar.


Een Schaduwdier is er één waar je aanvankelijk bang voor bent. Het vertegenwoordigt vaak innerlijke angsten die je moet overwinnen. Een Schaduwdier zal keer op keer terugkeren en sterke gevoelens van angst dragen totdat de boodschap ervan wordt verwerkt of een verandering in leefstijl plaats vindt.


In de natuur is er prooi en roofdier. In de spirituele wereld is hetzelfde. Deze dier is zeer krachtig en kan je helpen om je angsten te overwinnen maar als je deze negeert, kan het gevaarlijk worden en zijn krachten een negatief effect op jouw leven hebben.


Een Schaduwdier zal je angsten opwekken en zal haar kracht tegen je gebruiken, maar zodra je begrijpt wat je les is zal het medicijn van deze dier één van je meest meest krachtige begeleiders.


Een levenstochtdier verschijnt op momenten wanneer je een beslissing moet nemen die je leven kan veranderen, wanneer je het gevoel hebt dat je op een splitsing in de weg van je leven zit. Het vertegenwoordigt een pad dat maanden of jaren in beslag kan nemen.


Levenstochtdier kan een vriendelijke reisgenoot zijn kan je helpen, indien je onderweg verdwaalt bent, de weg helpen vinden. In tegenstelling tot de Boodschapper die snel komt en vertrekt, blijft de levenstochtdier aan je zijde staan ​​tot de huidige cyclus in jouw leven is veranderd.


Een Levenspaddier duikt niet op tijdens specifieke situaties, maar blijft gedurende het hele leven een deel van jou. Deze Spirit Animal is eigenlijk een weerspiegeling van je innerlijke spirituele zelf en laat je zien wie en wat je in werkelijkheid bent.


Levenspaddier is er om je te herinneren aan je sterke kanten en je innerlijke werking en is aanwezig in je omgeving of in je gedachten wanneer je zijn krachten en specifieke eigenschappen nodig hebt.


Als jouw Levens Animal Spirit bijvoorbeeld Beer is, moet je een persoon zijn die graag alleen is, een zoeker naar kennis en goed onderlegd is. Je levenspaddier kan een dier zijn met wie je je verbonden voelt als een kind of met wie je je nu verwant voelt.

Ook interessant:

Uitleg Spirit Animals

Lees tip:


Uitleg Totemdieren


Uitleg Krachtdieren


Uitleg Dierfamiliars

Over de auteur

Limor Smits is een alternatieve psycholoog, schaduwcoach, spirituele mentor, inspirator en motivator.


In haar praktijk biedt ze zowel privé sessies als workshops in groepsverband.

Tevens organiseert ze maandelijks vuurvrouwencirkels en geeft ze diverse inspirerende en motiverende lezingen waarbij ze verhalen uit haar persoonlijke leven deelt en haar eigen ervaringen deelt.

Wil je op de hoogte blijven? 
Limor Smits Coaching gebruikt een Whatsapp groep om nieuwsbrieven en korte updates te sturen. Wil je lid worden van deze groep? Vul hieronder je gegevens of klik HIER om je aan te melden

CONTACT INFORMATIE
 

Limor Smits Coaching

't Goor 1 
7071 PC Ulft

info@limorsmits.com
 

KvK nr. 73617652 
BTW nr. NL002424226B55 

© 2018 Limor Smits Coaching

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn