Welke kaarten omschrijven jouw schaduw?

Tijdens de workshop 'Wiel van het leven' worden verschillende kaarten gebruikt om diepere inzichten vanuit het onderbewustzijn te verkrijgen.


In dit blogartikel introduceer ik graag een greep van mijn kaartenverzameling welke zeer geschikt zijn voor schaduw werk.

VINTAGE WISDOM ORACLE

Het Vintage Wisdom Oracle is een prachtig orakel kaartspel van 52 kaarten, gemaakt door Victoria Moseley, die werd geïnspireerd door antieke Franse ansichtkaarten. De kaarten beelden godinnen, muzen, vogels, bloemen en andere vintage afbeeldingen in prachtige sepia kleuren en zijn rijk aan symbolische details die veel suggestieve inzichten en tijdloze vrouwelijke wijsheid aanbieden.

DARK GODDESS ORACLE

De Dark Goddess Oracle Cards van Barbara Meiklejohn-Free, Flavia Kate Peters en Kate Osborne zijn ontworpen om licht te werpen op dat wat levenslessen kan leren.


In mijn praktijk worden ze vaak gebruikt om diepere kennis te verkrijgen in wie je bent en hoe je de emotionele uitdagingen van het leven het hoofd kan bieden. Elke kaart biedt een intieme gelegenheid om zowel de schaduw als het licht van jouw personage te omarmen.

HET ORAKEL VAN SCHADUW EN LICHT

De Australische auteur Lucy Cavendish heeft haar krachten gebundeld met de wereldberoemde fantasiekunstenaar Jasmine Becket-Griffith om deze kaartendeck te creëren. De 45 prachtig geïllustreerde kaarten zijn gebaseerd op de wijsheid van feeën, geesten, spoken, engelen, ouden, heksen, entiteiten, zeemeerminnen en historische wezens en geven diepe inzichten en helpen met het ontwikkelen van je innerlijke kracht en intuïtie.

ORAKEL VAN DE VERANDERING

Het Orakel van de verandering bevat 45 rijkelijk geïllustreerde kaarten. Elke kaart heeft zowel echte als mystieke dieren; zoals wolven, uilen en spinnen, of draken, feniks en eenhoorns. Deze wezens staan ​​niet alleen, ze komen in hun menselijke gedaante en ze zijn hier om je te helpen afscheid te nemen van alles wat je niet meer dient en te transformeren in iets nieuws. Deze veranderingen kunnen innerlijk of uiterlijk, mentaal, geestelijk, fysiek of emotioneel zijn.


Het is aan jou wat je wilt veranderen.


De wijsheid van magische gedaanteverwisselaars - ooit de mystieke bondgenoten van sjamanen, heksen en tovenaars bezitten de verborgen kennis van camouflage, onzichtbaarheid en metamorfose. Ze zijn klaar om hun zeer eerlijke, echt instinctieve begeleiding voor persoonlijke en planetaire overgangstijden te delen. Deze betrouwbare metgezellen zullen je hun moed lenen, nieuwe wegen wijzen, je helpen nieuwe ontdekkingen te doen, je creativiteit aan te wakkeren, je inspireren en aanmoedigen, en je leren vaardigheden te ontwikkelen om zich aan te passen en te veranderen.

THE HALLOWEEN ORACLE

Laat je innerlijke monster los en bedrieg je weg in een verbinding met de meest magische en enge nacht van het jaar: Halloween! Festivals of 'De dood' zoals Halloween worden al duizenden jaren gevierd in veel verschillende wereldculturen.


Ze dienen ter ere van hen die zijn overleden en om de dood te vieren als een natuurlijk onderdeel van het leven en een gelegenheid om een ​​nieuw begin te verwelkomen.

De 36 rijk geïllustreerde kaarten beelden in warme kleurenpalet de kracht zwarte katten, vampiers, zombies, heksen, weerwolven, skeletten en mummies.

En nu hoor ik graag van jou. Welke kaarten trekken je aandacht? Met welke kaarten zou jij willen werken om je schaduwen te belichten?

Over de auteur

Limor Smits is een alternatieve life coach, schaduwcoach, spirituele mentor, inspirator en motivator.

In haar praktijk biedt ze zowel privé sessies als workshops in groepsverband.


Tevens organiseert ze maandelijks vuurvrouwencirkels en geeft ze diverse inspirerende en motiverende lezingen waarbij ze verhalen uit haar persoonlijke leven deelt en haar eigen ervaringen deelt.

Recent Posts

See All