Wolfmaan - wat zegt de wolf?Strategisch, vindingrijk en ongelooflijk communicatief, de wolf is een nobele mentor voor de mensheid. Wolven hebben een specifiek protocol en rang binnen hun roedels. Deze observatie is een keu om naar gemeenschap te zoeken voor creatieve oplossingen tijdens de januari volle maan. Communiceer met degenen in jouw ‘roedel’ om je te helpen met jouw uitdagingen. Gebruik deze volle maan om tradities van jouw voorvaders te eren.

Wolven zijn enorm expressief. Natuurlijk zijn hun vocalisaties (janken en blaffen) legendarisch, maar wolven hebben ook een complex systeem van lichaamstaal en zelfs oogcontact om intentie en huidige staat van zijn over te brengen.


Discipline in de roedel is zelden lichamelijk. Integendeel, gedrag wordt vermaand of versterkt door ingewikkelde uitdrukkingen. Eén blik van de Alpha kan evenveel kracht overbrengen als een fysieke slag.


Wolven zijn ook fenomenaal vindingrijk. In feite is hun vindingrijkheid mede de reden waarom deze maan de naam Wolf draagt. Januari is een brute maand in de noordelijke regio's. De ijskoudheid van de winter dwingt leven om stil te staan ​​in het wild.


Wolven, echter, gedijen vaak tijdens deze magere maand. Ze zijn ervoor gemaakt om de brutaliteit van de kou vrij goed aan te kunnen. Misschien kunnen we de vindingrijkheid van de Wolf gebruiken om onze opties in het leven te heroverwegen.

Misschien is wat in ons leven somber of kreupel lijkt een uitnodiging tot een kans. Stof tot nadenken.


Gebruik deze volle maan om in contact te komen met je eigen uitdrukkingsvormen. Verken je eigen oogcontact en lichaamstaal. Onderzoek jezelf in de spiegel (ja, ik meen het) terwijl je aan het telefoneren bent. Bekijk jezelf objectief.

Wat zijn je uitdrukkingen? Hoe kun je je lichaamstaal aanpassen of verbeteren om meer autoriteit of macht te portretteren? Of, misschien is meer zachtheid en sensualiteit nodig. Dit is een goed moment om na te denken over deze nuances van communicatie.


Ik hoop dat deze symbolische ideeën over de koude Wolfmaan je inspireren om te profiteren van de volle maan van januari. Neem een ​​pauze op de avond van de volle maan van deze maand om ook je eigen innerlijke wijsheid te overdenken. Ik wed dat je bevindingen verhelderend zullen zijn.

Wil je op de hoogte gehouden worden over nieuwe publicaties betreft de Volle Maan? Word lid van de Whatsapp groep


Lees tip:


Wat zegt de Wolf


Freya - Godin van de Wolfmaan


Over de auteur


Limor Smits is een alternatieve psycholoog, schaduwcoach, spirituele mentor, inspirator en motivator.


In haar praktijk biedt ze zowel privé sessies als workshops in groepsverband.

Tevens organiseert ze maandelijks vuurvrouwencirkels en geeft ze diverse inspirerende en motiverende lezingen waarbij ze verhalen uit haar persoonlijke leven deelt en haar eigen ervaringen deelt.

7 keer bekeken
Wil je op de hoogte blijven? 
Limor Smits Coaching gebruikt een Whatsapp groep om nieuwsbrieven en korte updates te sturen. Wil je lid worden van deze groep? Vul hieronder je gegevens of klik HIER om je aan te melden

CONTACT INFORMATIE
 

Limor Smits Coaching

't Goor 1 
7071 PC Ulft

info@limorsmits.com
 

KvK nr. 73617652 
BTW nr. NL002424226B55 

© 2018 Limor Smits Coaching

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn