WIEL VAN HET LEVEN

De Wiel van het Leven is van oorsprong een leer uit het Tibetaans boeddhisme waarin diverse onderdelen uit het leven samenkomen. 

Deze onderdelen worden in het Wiel verbeeld. Het geeft een goede uitgangspunt voor het ontdekken van pijnpunten vanuit het onderbewustzijn en helpt men balans, geluk en succes in het leven te brengen te creëren. 

VERBINDEN MET
JE KRACHTDIEREN

In het sjamanistische geloof zijn krachtdieren gidsen in de vorm van dieren die (tijdelijk) in het leven van een mens komen om degene te helpen in periodes van ziekte, verdriet en/of verlies.

Ze lenen hun  karaktereigenschappen, kracht, moed, wijsheid en innerlijke landschap aan de persoon die het op dat moment nodig heeft.

SPIRIT ANIMALS
EN NUMEROLOGIE

Voor het eerst wordt de kennis van oude Inheemse stammen gecombineerd met de Leer der Getallen.

Een unieke kans om zowel informatie en inzichten te verkrijgen van jouw persoonlijke getallen en adviezen ontvangen van je begeleidende Spirit Animals. 

Tweedaags workshop!

VUURVROUWENCIRKEL

Van de vier natuurlijke elementen (water, aarde, vuur en lucht) symboliseert het element vuur de passie en de kracht die in ieder van ons schuilt.

De vuurvrouwencirkel is bedoeld om samen met andere vrouwen deze passie en kracht weer te vinden, aanwakkeren, eren en vieren.

CYCLUS VAN DE MAAN

De cyclus van de maan wordt gezien als een natuurlijke cyclus van opbouw, groei, volle bloei, dan weer afbouwen en loslaten.

In deze training volgen we zowel online als offline de vier fasen van de maan en leren we leven volgens de natuurlijke ritme van de maancyclus.

Wil je op de hoogte blijven? 
Limor Smits Coaching gebruikt een Whatsapp groep om nieuwsbrieven en korte updates te sturen. Wil je lid worden van deze groep? Vul hieronder je gegevens of klik HIER om je aan te melden

CONTACT INFORMATIE
 

Limor Smits Coaching

't Goor 1 
7071 PC Ulft

info@limorsmits.com
 

KvK nr. 73617652 
BTW nr. NL002424226B55 

© 2018 Limor Smits Coaching

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn